Kurser

Arbejdet med læsningen eller skrivningen er struktureret i forskellige kursusforløb. Alle kursusforløb er inddelt i moduler af 10 lektioner.  Priserne ser du under Priser her på hjemmesiden.

Læsning

Modul I = Søde Ord

  •      Her arbejdes med at lære bogstavernes navn og form, lydrette lyde og ord, læse lydrette ord og korrekt skrivevej

Modul II = Drilleord I

  •    Her arbejdes med de 10 drilleordslyde, som man skal kende i det danske sprog for at kunne læse alle tekster, de 120 mest brugte ord indlæres på en ny og spændende måde.       Disse ord skal læres udenad, da de har bevæget sig helt væk fra det nuværende talte sprog. Der arbejdes også med børnestavning og dobbelt-konsonant.Modul 3 = Drilleord II

Modul III

  • Her arbejdes der med konsonant skift i det danske sprog fx som i ordet puttet, hvor alle t´erne siges med en d lyd, når vi taler. her arbejdes også med stumme bogstaver i denne mappe.

Modul IV =Drilleord III

  •    Her arbejdes der med vokalskift i vokalrækkerne som Alkalærsystemet kalder: Tarzanvokaler, Godmorgenvokaler og Kast op vokaler. En sjov og nem måde at lære vokalspring på i det danske sprog.

Skrivning

Det Superseje Stavekursus I

  • Her arbejdes der med Stavetrappen. I princippet følger Stavekurset læsemappernes indhold. Stavekurset starter med at kunne skrive bogstaverne korrekt, herefter lærer man at stave med lydrette ord, derefter Drilleord, derefter konsonantskift og stummebogstaver, derefter Tarzanvokaler, Godmorgenvokaler og med kast op vokaler. Efter stavekurset giver forudsætninger til at kunne regne ud om et ord er stavet korrekt.

Det Superseje Stavekursus II

  • Her arbejdes der med navneord, tillægsord og udsagnsord bøjninger med videre. Dette er et godt hjælpemiddel til at lære om endelser og deres korrekte skrivemåde. Derudover lærer man, hvordan man bruger viden om de navneord, tillægsord og udsagnsord til at kunne skrive mere spændende og overbevisende.

 

Gratis læsetest

Inden du eller dit barn starter et forløb i læseklinikken, tilbyder jeg en gratis læsetest.

Kontakt mig for at aftale tid for testen.