On-line kursus i tegneterapi – Picture Tapping Technique november 2020

On-line kursus i tegneterapi – Picture Tapping Technique november 2020

Tegneterapikurset er for dig, der gerne vil kunne hjælpe dit barn med diverse udfordringer effektivt og nemt.

4 x onlineundervisning normalpris 2000,-kroner. Intropris kun 800,- kroner

De 4 gange bliver torsdage i november Den 5. november den 12.november, den 19.november og den 26. november. Alle dage fra klokken 19.30-21.30.

Hvis du vil nå at have en plads på kurset, så tryk på dette link og du er sikret din plads: https://ezme.io/c/qJ/zzkB

I tegneterapien tegnes der i hånden med tusser. Der tegnes en række af tegninger som fører en til underbevidsthedens temaer som bearbejdes med denne teknik. Når en tegning er tegnet trommer/prikker man på hukommelsespunkter på kroppen, mens tegningen beskrives konkret.

På kurset lærer du at anvende teknikken på dine egne udfordringer i forhold til dit barn. Det kan fx være dine bekymringer eller irritationer. Samtidigt lærer du at bruge tegneterapien til hverdagsbrug, når dit barn løber ind i udfordringer.

Kurset er også til terapeuter som arbejder med børn, og som har lyst til at snuse til teknikken: Picture Tapping Tecnique.

Inden online-kurset skal have 10 stykker blankt A-4 papir klar samt tusser i mange forskellige farver.

On-line undervisningen foregår via mediet: Zoom: Det er en sikker forbindelse, som er undervisningsegnet. Du kan selv vælge om dit kamera er on eller off, så hvis du ønsker at være privat igennem kurset, er dette muligt.

Hvis du aldrig har brugt Zoom før, så skal du trykke på linket 10-15 minutter før kursusstart, så du kan komme godt i gang med Zoom.