UDTALELSE fra forælder

(Simon går i 2.klasse og kunne ikke alle bogstavernes navn og form samt lydene til bogstaverne, da han startede for 1,5 måned siden.) Simon elsker at være sammen med og læse for Læsehunden Húni.

Simons mor skriver:
Simon kan allerede rigtig meget. Bogstavernes lyde har han helt styr på nu. Det går også rigtigt godt med at huske hvordan bogstaverne ser ud.
Fra et forælder-synspunkt er det helt fantastisk at få nogle ”redskaber” til at hjælpe sit barn. Bentes alfabethus er genialt til at huske, hvordan bogstaverne ser ud. Det er blevet en fornøjelse at sidde ½ time og lave sider i mappen, spille vendespil eller…
Simon eeelsker læsehunden Húni. Vi prøver at lave lidt læsehund ud af vores egen hund Frede. Nogle gange lykkes det, og så kan man se, at Simon bliver lidt stolt over, at det gik godt.
Simon var meget frustreret, når der var noget, som han ikke kunne finde ud af lige med det samme, da vi startede. Vi har valgt at bruge Vinthers Terapi i en kombination med læseundervisningen. Nu er Simon blevet bedre til at acceptere, at han laver fejl. Jeg er generelt meget nysgerrig, men jeg synes faktisk, at det er ok, at jeg ikke ved alt, hvad der bliver snakket om i terapien. Det har også været lærerigt for mig. Jeg er blevet bedre til bare at tie stille og lade knægten snakke selv eller gøre tingene selv. Han kan jo godt!